Osteopaat Rotterdam

Voor o.a. Rotterdam

vrijgezellenfeest.jpg

Osteopaat Rotterdam

Probeer je je weg te vinden in de tienduizenden resultaten op het gebied van Osteopaat Rotterdam? Wij willen je graag op weg helpen bij het vinden van een juist en passend adres voor Osteopathie Rotterdam. De Rotterdammers die op zoek zijn naar een osteopaat in Rotterdam hebben vaak al eerder andere wegen behandeld om zich te verlossen van zeer uiteenlopende klachten. Deze klachten kunnen werkelijk van alles zijn. Denk hierbij aan darmklachten, hoofdpijn, chronische rug-, nek- en schouderklachten en ga zo maar door. Hoe gaat de Rotterdamse osteopaat hiermee om en hoe ziet een osteopathiebehandeling er in zijn algemeenheid uit? De osteopaat is in beginsel vaak een fysiotherapeut die aanvullend nog een intensieve opleiding heeft gevolgd en afgerond als osteopaat. Net zoals een klassieke fysiotherapeut, werkt de osteopaat ook geheel en uitsluitend met zijn of haar handen. Wij hopen uiteraard dat je snel geholpen wordt met je klachten en dat de osteopathie behandeling prettig en effectief is. Kijk snel verder op deze pagina voor meer informatie.

Osteopaat Rotterdam

Osteopaat in Rotterdam of omgeving

Een bezoek aan de osteopaat kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Rotterdam of omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

De groei van osteopathie

In Nederland is osteopathie echter nog niet zo bekend als in andere landen. In landen zoals Engeland, Frankrijk, Australië en de Verenigde Staten, is osteopathie een erkende en primaire vorm van geneeskunde. Osteopathie is dan ook een universitaire studie in de voor genoemde landen. Het kan dan ook niet lang meer duren dat osteopathie de Rotterdamse universiteit bereikt. Echter, dat osteopathie nog geen te volgen studie is aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit, betekent niet dat osteopathie Rotterdam niet bestaat. De laatste tien jaar is osteopathie enorm in opkomst en is de vraag naar osteopathie en dus ook osteopaat Rotterdam meer dan aanzienlijk gestegen. Op dit moment zijn er in Rotterdam en andere steden in Nederland, honderden osteopaten. Zoals reeds aangehaald bieden wij graag hulp bij het vinden van het juiste adres voor een osteopaat in Rotterdam. Het is bijna onmogelijk om een unieke en volledig uitputtende lijst op te stellen van alle klachten en ziektes waarbij osteopathie hulp kan bieden. Ondanks dat mensen op zoek zijn naar een osteopaat in Rotterdam, is er vaak nog de twijfel of osteopathie echt de oplossing is. Osteopaten geven aan dat osteopathie bijna voor elke klacht een oplossing of verlichting biedt en dat het om deze reden altijd de moeite waard is om in ieder een afspraak te maken. Ook zijn osteopaten heel stellig over de verzekering dat je lichaam als geheel beter zal functioneren na de juiste behandeling.

Osteopaat in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Osteopaat Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Osteopaat Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Osteopaat Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Osteopaat Eindhoven
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur