Acupunctuur

Voor o.a. Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Eindhoven, Tilburg en nog meer steden

vrijgezellenfeest.jpg

Acupunctuur

Acupunctuur is een traditionele Oosterse geneeswijze die meer dan drie tot wel vijfduizend jaar oud is. De acupunctuur is gebaseerd op het Yin-Yan-Principe, dat alles in balans moet zijn. Vanuit deze zienswijze wordt elke onregelmatig in een lichaam gewijd aan het gebrek aan balans. De uiteindelijke klachten of aandoeningen zijn slechts een gevolg of symptoom van deze onbalans. Met acupunctuur behandel je dus niet het symptoom, maar de gehele balans van jouw lichaam. Symptomen kunnen verder ook van alles zijn. Denk hierbij aan hoofdpijn, buikpijn, darmklachten, huidproblemen tot aan problemen van mentale aard zoals stress en zelfs een burn-out. Door middel van naalden probeert men met acupunctuur de balans in jouw lichaam weer op orde te brengen. Klik snel door op onderstaande steden voor meer informatie bij jou in de regio. Door van tevoren zorgvuldig te bepalen waar de onbalans zich bevindt, kan er bepaald worden waar de naalden moeten worden ingebracht in het lichaam. Door de naalden vervolgens in te brengen, worden de energiebanen van het lichaam beïnvloed en hersteld. Nu klinkt het voor de gemiddelde persoon vrij eng als men leest dat er naalden in het lichaam worden ingebracht. Ervaring leert dat de naalden van bijzonder dunne aard zijn en dit nagenoeg niet opgemerkt wordt. Loop je dus al enige tijd rond met bepaalde klachten en heb je zelfs al hulp gezocht, maar geen oplossing gevonden? Voel je dat er iets in jouw lichaam uit balans is of niet klopt (luister naar je lichaam). Dan is het wellicht een heel goed idee om gebruik te maken van acupunctuur. Wij helpen daar graag bij. Via onderstaande mogelijkheden helpen we je graag op weg met meer informatie. Zo kun je makkelijk en snel mogelijk een acupuncturist bij jou in de buurt vinden. Met hem of haar kan je vervolgens je eventuele vragen en klachten bespreken.

Acupuntuur Den Bosch

Acupunctuur in uw stad of regio

Een bezoek aan de acupuncturist kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in uw stad of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Acupunctuur in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Acupunctuur Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Acupunctuur Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Acupunctuur Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Acupunctuur Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Acupunctuur Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Acupunctuur Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur