Acupunctuur Den Haag

Voor o.a. Den Haag

vrijgezellenfeest.jpg

Acupunctuur Den Haag

Bij het zoeken naar acupunctuur Den Haag kom je al snel tientallen instanties tegen. Dat is natuurlijk niet niks. Wij bieden je graag dan ook verduidelijking en bijstand bij het vinden van een juist en passend adres voor acupunctuur Den Haag. De stad Den Haag is een belangrijke plaats in Nederland. Het is de stad waar onze regering gevestigd is en een stad waar veel nationaliteiten samen komen. Dit betekent dat het aanbod in alles met een niet traditioneel Westerse achtergrond aanzienlijk is, maar dat maakt het ook lastiger om een goed en passend adres te vinden voor acupunctuur in Den Haag. Hopelijk kunnen wij je hierbij helpen. Dit levert het voordeel op dat je mogelijk bij een goede acupuncturist terecht kan die bij voorkeur bij jou in de buurt gevestigd is.

Acupunctuur Den Haag

Acupunctuur Den Haag of omgeving

Een bezoek aan de acupuncturist kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Den Haag of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Acupunctuur als alternatieve geneeswijze

Acupunctuur is in Nederland een alternatieve geneeswijze. Dit zegt niks over de kwaliteit, maar slechts dat het verschilt van de traditionele Westerse geneeswijze. Acupunctuur is al duizenden jaren onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. De afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over acupunctuur en zijn er ook meer mensen gebruik gaan maken van acupunctuur. Vandaar ook de groeiende vraag naar acupunctuur Den Haag. De acupunctuur is erop gericht het algehele welzijn van de mens te bevorderen. Het kan dus zijn dat je specifieke klachten hebt, maar de acupunctuur ziet de klacht als een een onderdeel van een groter probleem binnen je lichaam. Vaak wordt er dan gesproken van je lichaam die uit balans is. Acupunctuur en de behandeling inherent hieraan is erop dan op gericht om jouw lichaam weer helemaal in balans te brengen. Acupuncturisten zeggen dan ook dat je je na een volledige behandeling vaak ook in zijn geheel beter voelt. Dit uit zich dan in een fitter en blijer gevoel. Omdat acupunctuur voor iedereen geschikt is en voor een breed scala aan klachten, is het moeilijk op papier te zetten waarvoor je een afspraak kan maken. Dit zal dan altijd met de acupuncturist besproken en bepaald moeten worden.  Ook vragen mensen zich regelmatig af of de behandeling pijn doet. Omdat de acupunctuurnaalden extreem dun zijn, merken mensen hier niks van. Een gemiddelde acupunctuur behandeling neemt gemiddeld 5 tot 20 naalden in beslag. Maar, dit is uiteraard onderhevig aan de acupuncturisten de behandeling.

Acupunctuur in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Acupunctuur Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Acupunctuur Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Acupunctuur Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Acupunctuur Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Acupunctuur Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Acupunctuur Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur