Acupunctuur Leiden

Voor o.a. Leiden

vrijgezellenfeest.jpg

Acupunctuur Leiden

Ben je op zoek naar acupunctuur Leiden? Acupunctuur is een meer dan vierduizend jaar oude geneeswijze. In de oosterse wereld behoort Acupunctuur tot de traditionele geneeswijze en in Nederland wordt tot op heden acupunctuur nog gezien als een alternatieve geneeswijze. Omdat in de afgelopen jaren steeds meer mensen hun redding zochten binnen de acupunctuur, is de bekendheid van deze Chinese geneeswijze in Nederland dan ook gegroeid. Deze groei werkt zich dan ook door naar de grote steden in Nederland waaronder acupunctuur Leiden. Acupunctuur wordt dan ook steeds meer gezien als een belangrijke aanvulling op de Westerse geneeskunde dan dat het echt een alternatieve geneeswijze is.Wil je graag meer weten over Acupunctuur in Leiden en een eventuele behandeling? Wij helpen je graag verder met het vinden van een passend acupunctuur adres.

Acupunctuur Leiden

Acupunctuur Leiden of omgeving

Een bezoek aan de acupuncturist kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Leiden of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Wat is acupunctuur precies?

Wat houdt acupunctuur precies in vraag je je misschien af. Het woord Acupunctuur komt van het Latijns “acus punctura” wat staat voor “naald steken”. Binnen de acupunctuur worden er dan ook op strategische punten in het lichaam zeer dunne naalden ingebracht. Het inbrengen van de naalden voelt men echter niet en wordt dan ook niet als vervelend ervaren. Het doel van deze naalden is de energiekanalen van het lichaam, ook wel meridianen genoemd, te beïnvloeden waardoor het lichaam weer in balans raakt. Het doel van de behandeling is dus niet alleen het oplossen van de klachten, maar het in balans brengen van de gehele lichaam. Acupunctuur wordt zowel reactief als proactief toegepast. Veel bekende klachten zijn hoofdpijn, buikpijn, rugpijn of mentale klachten zoals vermoeidheid. Mocht je een van deze klachten hebben, maar ook met andere mentale of fysieke klachten, dan kan het zeker de moeite waard zijn om acupunctuur te overwegen als behandeling. Acupuncturisten stellen verder dat het niet eens noodzakelijk is dat je gelooft in acupunctuur en de behandelingen inherent. Er wordt gesteld dat een positieve houding en geloof kan bijdragen, maar niet dat het essentieel is. Acupunctuur kent verder geen nevenwerkingen en is daarom zeer laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Wellicht is acupunctuur in Leiden dus echt hetgeen waar je naar op zoek was. Ben je geïnteresseerd in een eventuele acupunctuurbehandeling? Wij helpen je graag op weg naar een lokale acupuncturist bij jou in de buurt.

Acupunctuur in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Acupunctuur Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Acupunctuur Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Acupunctuur Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Acupunctuur Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Acupunctuur Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Acupunctuur Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur