Acupunctuur Eindhoven

Voor o.a. Eindhoven

vrijgezellenfeest.jpg

Acupunctuur Eindhoven

Loop je rond met klachten en ben je op zoek naar acupunctuur Eindhoven? Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste acupuncturist. Acupunctuur wordt gezien als een alternatieve geneeswijze. Mensen die bij de acupunctuur uitkomen hebben vaak alle traditionele methodes en mogelijkheden al uitgeput. Acupunctuur kan mogelijk voor veel verschillende klachten een passende oplossing bieden. Er wordt vaak gebruik gemaakt van acupunctuur in het geval van bijvoorbeeld stress, angst, vermoeidheid, maar ook fysieke klachten zoals hoofdpijn. Ook wordt acupunctuur steeds vaker postoperatief toegepast. Het kan dus zijn dat je een operatie ondergaan bent in het Catharina ziekenhuis en vervolgens terecht komt bij een adres voor acupunctuur in Eindhoven. Heb je interesse in een behandeling en wil je in contact komen met een adres voor acupunctuur in Eindhoven? Via deze pagina helpen we je graag op weg naar een mogelijk adres voor acupunctuur in Eindhoven.

Acupunctuur Eindhoven

Acupunctuur Eindhoven of omgeving

Een bezoek aan de acupuncturist kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Eindhoven of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Acupunctuur gericht op welzijn

Mocht je nou op zoek zijn naar specifieke indicaties, klachten of ziektes waarbij acupunctuur kan helpen, dan zal je deze niet vinden. Dit komt omdat acupunctuur gericht is op het hele welzijn van jou als persoon. Binnen de acupunctuur wordt een specifieke klacht of ziekte als verstoring van je lichaam gezien. Vanuit dit perspectief kan je dan ook bijna met elke klacht gebruik maken van acupunctuur. Acupunctuur richt zich dus niet alleen op een lokale plek of specifieke klacht, maar op jouw lichaam en welzijn als geheel. Dit met het doel het geheel weer in balans te brengen. Acupunctuur zou verder voor iedereen geschikt zijn. Mensen vragen zich vaak of de behandeling met naalden pijnlijk is. Gelukkig wordt de behandeling doorgaans niet als pijnlijk ervaren. De acupunctuurnaalden zijn dusdanig van dunne aard, dat de inbreng van deze naalden bijna niet tot helemaal niet wordt opgemerkt tijdens de behandeling.  Uiteraard ligt het aan de persoon of je iets voelt of helemaal niets voelt tijdens de acupunctuurbehandeling. Als je nu rondloopt met diverse klachten en tot op heden geen oplossing hebt gevonden, dan kan het misschien zijn dat acupunctuur Eindhoven je kan helpen bij deze klachten.

Acupunctuur in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Acupunctuur Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Acupunctuur Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Acupunctuur Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Acupunctuur Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Acupunctuur Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Acupunctuur Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur