Chiropractor

Voor o.a. Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Eindhoven, Tilburg en nog meer steden

vrijgezellenfeest.jpg

Chiropractor

Chiropractie. Een term die mensen vaker gehoord hebben, maar wat is het precies? Simpel gezegd wordt chiropractie ingezet om de mobiliteit van de gewrichten te verbeteren. Maar, dat is niet het hoofddoel van chiropractie. Net als bij osteopathie gaat men bij chiropractie uit van de filosofie dat een verminderde mobiliteit afbreuk doet aan je afweer en de kans op aandoeningen aanzienlijk verhoogd. De behandelaar, ook wel chiropractor genoemd, maakt een diagnose en kijkt of er eventuele problemen te vinden zijn op het gebied van de mobiliteit van de persoon.  Het kan dus zijn dat je bij de chiropractor komt voor aandoeningen zoals koorts, hoofdpijn, migraine, buikpijn of stress. De chiropractor kijkt dan letterlijk en figuurlijk binnen je lichaam om te kijken waar de knooppunten zitten. Als deze knooppunten eenmaal ontdekt zijn, zal de chiropractor deze knooppunten wegnemen. Vanuit deze filosofie is het lichaam dan weer herstel en in staat zichzelf te genezen. De uiteindelijke koorts, hoofdpijn of andere klachten die je mocht hebben, zouden dan moeten verdwijnen. Heb jij interesse in chiropractie en wil jij meer weten? Wij brengen je graag in contact met een chiropractor bij jou in de buurt. Kijk snel verder op onderstaande pagina voor een stad bij jou in de buurt.

Chiropractor

Chiropractor in Nederland

Een bezoek aan de chiropractor kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen

- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in uw stad of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

De chiropractor en zijn behandeling

De chiropractor doet verder alles met zijn handen. Het lijken bijna specifieke massagetechnieken te zijn en worden over het algemeen dan ook niet als vervelend of pijnlijk ervaren. Door middel van kleine tot grote knedingen poogt een chiropractor de beknellingen en knopen weer te herstellen. De opleiding tot chiropractor is dan ook een pittige opleiding die tot op heden alleen in het buitenland te volgen is.  De meeste mensen gaan dan ook in Engeland, Frankrijk of Denemarken studeren.Ook veel topsporters internationaal zien steeds meer het nut in van chiropractie. Zowel reactief als preventief wordt chiropractie vandaag de dag steeds meer toegepast.

Chiropractor in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Chiropractor Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Chiropractor Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Chiropractor Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Chiropractor Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Chiropractor Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Chiropractor Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur