Chiropractor Rotterdam

Voor o.a. Rotterdam

vrijgezellenfeest.jpg

Chiropractor Rotterdam

Op zoek naar chiropractor Rotterdam? Wat is Chiropractie nu precies? En wat kan je van een chiropractor in Rotterdam verwachten? Het woord chiropractie stamt van de Griekse woorden ‘cheiros en ‘praxis’ wat staat voor “met de hand beoefenen”. De voornaamste klachten die een chiropractor behandelt betreffen vooral de schouders, nek en rug. Maar, ook in andere gevallen raadplegen met een chiropractor. Denk hierbij aan alledaagse zaken zoals hoofdpijn, een tennisarm, golfarm of stijfheid van het lichaam. Wij helpen je graag verder met het vinden van een chiropractor in Rotterdam. Dit doen we bij voorkeur bij jou in de buurt. Het maakt dus niet uit of je in Delfshaven, Overschie of Noord woont. Misschien woon je wel aan de andere kant richting Ijsselmonde, Charlois en Feijenoord. Wij helpen graag bij het vinden van een chiropractor bij jou in de buurt.

Chiropractor Rotterdam

Chiropractor in Rotterdam of omgeving

Een bezoek aan de chiropractor kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen

- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Rotterdam of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Overeenkomsten van chiropractie

De Chiropractie schijnt enkele overeenkomsten met de osteopathie. Net als bij osteopathie gaat men binnen de chiropractie ervan uit dat klachten en ziektes ontstaan door afwijkingen in de wervels. Een chiropractor focust en beperkt zich echter alleen tot het rechtzetten van de wervel. Net als de osteopathie, vindt de chiropractie zijn oorsprong in de Verenigde Staten van Amerika. De chiropractie is daar omstreeks 1895 ontstaan. De behandeling schijnt over het algemeen niet als vervelend te worden ervaren. Wel schijnt het voor te komen dat men na de behandeling moe is of last heeft van een beetje spierpijn. Mocht je nu niet zeker weten of je baat hebt van chiropractor Rotterdam? Dan raden we je aan om in gesprek te gaan met de chiropractor en daar je vragen voor te leggen. Zo kun je kijken welke mogelijkheden er liggen en of het aansluit bij je interesse. Je kan via deze website informatie vinden voor een chiropractor Rotterdam en omgeving bij jou in de buurt.

Chiropractor in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Chiropractor Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Chiropractor Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Chiropractor Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Chiropractor Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Chiropractor Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Chiropractor Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur