Acupunctuur Tilburg

Voor o.a. Tilburg

vrijgezellenfeest.jpg

Acupunctuur Tilburg

Op zoek naar Acupunctuur Tilburg? Acupunctuur is vaak niet de meest voor de hand liggende methode voor je klachten. Dit heeft niks te maken met de kwaliteit of de werking van acupunctuur, maar alles met dat acupunctuur nog steeds groeiend is in Nederland. Sinds enkele jaren geniet acupunctuur van steeds meer bekendheid en maken steeds meer mensen dan ook gebruik van deze alternatieve geneeswijze. Hierdoor kan jij vandaag de dag ook gebruik maken van acupunctuur Tilburg. Via deze pagina helpen we je graag op weg bij het vinden van een passend adres. Het maakt niet uit of je in het centrum woont of wellicht in Oud-Zuid, Oud-Noord, Reeshof of Udenhout of West van Tilburg woont. Wij hopen je te helpen om een passend adres bij jou in de buurt te vinden voor acupunctuur in Tilburg.

Acupunctuur Tilburg

Acupunctuur Tilburg of omgeving

Een bezoek aan de acupuncturist kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Tilburg of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

De geschiedenis van acupunctuur

Veel mensen denken dat zo een ruim drie tot vierduizend jaar geleden de acupunctuur is ontstaan in China. Waar het tot op de dag van vandaag acupunctuur en de toepassing ervan tot de traditionele geneeswijze hoort van China. Maar, niets is minder waar. Acupunctuur is al zo een 5200 jaar geleden in de Alpen ontstaan. Dat was de tijd van de ijsman. Wij kennen de ijsman ook wel als de (verschrikkelijke) Yeti. Op het kadaver van de Yeti zijn er markeringen gevonden die exact overeenkomen met de acupunctuurpunten. Er wordt dus aangenomen dat in die tijd de acupunctuur al werd toegepast. Of de oorsprong nu in China of in de Alpen heeft plaatsgevonden. De acupunctuur kent een rijke geschiedenis van kennis en toepassing van meer dan duizenden jaren. In de huidige samenleving die wij kennen wordt acupunctuur toegepast voor een verscheidenheid aan klachten en aandoeningen. Van de meest basale klachten zoals hoofdpijn of buikpijn, maar ook zeer ernstige klachten zoals chronische darmproblemen en chronische vermoeidheid. De acupunctuur positioneert zich dan ook als serieuze kandidaat als het gaat om een een potentiële oplossing voor jouw aandoening(en). Omdat de acupunctuur breeduit toegepast wordt, is het bijna onmogelijk en beter om een statische lijst met aandoeningen of klachten te presenteren waarbij acupunctuur mogelijk kan helpen. Het is dan ook aan te raden om in contact te treden met een praktijk op het gebied van acupunctuur in Tilburg.

Acupunctuur in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Acupunctuur Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Acupunctuur Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Acupunctuur Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Acupunctuur Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Acupunctuur Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Acupunctuur Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur