Osteopaat Delft

Voor o.a. Delft

vrijgezellenfeest.jpg

Osteopaat Delft

Op zoek naar osteopaat Delft? Osteopathie is een steeds bekender wordend begrip. Kan een osteopaat in Delft jou eventueel verder helpen? Osteopathie is een alternatieve geneeswijze die in de loop van jaren steeds meer terrein en populariteit wint. Bij osteopathie is de behandelaar, de osteopaat, erop gericht alle gevonden blokkades en bewegingsbeperkingen in het lichaam op te lossen.  Osteopathie is in principe voor iedereen geschikt, ook voor kinderen en oudere mensen. In jouw geval heb je misschien een enkele of meerdere klachten en al diverse adressen en methodes geraadpleegd. Vaak is dit het geval voordat mensen op zoek naar osteopathie Delft. Mensen hebben van alles geprobeerd en komen dan via verscheidene wegen erachter dat osteopathie een mogelijke en goede oplossing kan bieden. Het logische gevolg is dan ook dat men op zoek gaat naar een osteopaat in Delft. Wij willen je graag op weg helpen bij het vinden van een passende osteopaat in Delft. Kijk snel op onderstaande pagina voor meer informatie.

Osteopaat Delft

Osteopaat in Delft of omgeving

Een bezoek aan de osteopaat kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Delft of omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Osteopathie en het lichaam

De osteopathie ziet het lichaam als één geheel, als machine. Als er dan ook klachten zijn, dan is dat volgens de osteopathie omdat er ergens in de machine iets niet goed zit. Dat kan dus een blokkade of bewegingsbeperking zijn. De behandeling van een osteopaat focust zich dan ook op het lichaam als geheel en zal zich vaak niet beperken tot een lokale plek van het lichaam. Omdat de osteopathie gericht is op het hele lichaam, zijn er niet specifieke klachten of ziektes te noemen waarbij osteopathie van dienst kan zijn. Uiteraard kan je wel denken aan bekende problemen zoals rugpijn, nekpijn of zelfs sportblessures. Maar, de osteopathie beperkt zich niet tot deze voorbeelden. Een osteopaat claimt dan ook dat osteopathie een mogelijke oplossing voor bijna elk mogelijk probleem kan zijn. Binnen de osteopathie wordt gesteld dat de behandelend osteopaat niet daadwerkelijk jou geneest. Maar, de de osteopaat neemt alle blokkades en beperkingen weg waardoor jouw lichaam weer volledig in staat is zichzelf te herstellen. Dit doet de osteopaat met kennis en toepassing van anatomie, neurologie, pathologie en fysiologie. Of een osteopathiebehandeling uiteindelijk de oplossing is, zal besproken moeten worden met een osteopaat. Deze zal met jou bepalen of osteopathie een mogelijke oplossing is. Een osteopaat geeft verder aan dat er geen specifieke klachten hoeven te zijn om te overwegen of osteopathie wel of niet een adequate oplossing is. Osteopathie kan in sommige gevallen mogelijk verlichting bieden en wellicht nog mooiere uitkomsten op langere termijn.

Osteopaat in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Osteopaat Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Osteopaat Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Osteopaat Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Osteopaat Eindhoven
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur