Osteopaat Eindhoven

Voor o.a. Eindhoven

vrijgezellenfeest.jpg

Osteopaat Eindhoven

Ben je op zoek naar Osteopaat Eindhoven? Wil je graag in contact komen met een passende osteopaat in Eindhoven bij jou in de buurt. Osteopathie is voor veel Nederlanders nog een onbekende term en vakgebied. Doordat osteopathie steeds vaker met succes wordt toegepast, zoeken steeds meer Nederlanders hun toevlucht bij een osteopaat. Het zal waarschijnlijk ook niet geheel toevallig zijn dat je op zoek bent naar Osteopaat Eindhoven. Maar, wat is osteopathie nu precies en wat kan een eventuele osteopaat in Eindhoven voor jou betekenen? Wij helpen je graag verder met je zoektocht. Via deze pagina helpen we je graag met het vinden van een passend adres voor Osteopathie Eindhoven.

Osteopaat Eindhoven

Osteopaat in Eindhoven of omgeving

Een bezoek aan de osteopaat kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Eindhoven of omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Osteopathie en de behandeling

Om te beginnen is osteopathie niet specifiek gericht op een set aandoeningen. De osteopathie is voornamelijk en specifiek gericht op beweging en de beweging van het lichaam. In principe beweegt alles in het lichaam. Denk hierbij aan de spieren, ingewanden, bloedvaten tot aan je botten. De osteopathie is van mening dat bij elke klacht of aandoening iets mis is met de beweeglijkheid van een van de voorgaande onderdelen. De toepassing van osteopathie richt zich dan puur op het verbeteren van de beweeglijkheid van deze onderdelen. Genezing of verbetering van je klachten moet hier uiteindelijk inherent aan zijn. Een osteopaat stelt dat eventuele verbetering van je klachten ook pas na een korte periode na je behandeling pas optreedt. Zoals reeds aangehaald zijn er geen specifieke klachten waarvoor je bij een osteopaat terecht kan. Zo komen er mensen met hun huilbaby bij de osteopaat, maar ook voor hele bekende problemen zoals maagklachten, sportblessures, duizeligheid en hoofdpijn kan je goed terecht bij een osteopaat. In alle scenario’s kan je in ieder geval alles bespreekbaar maken met de osteopaat. Ook sluit een osteopathiebehandeling geen primaire behandeling uit. Je kan prima een huisarts en een osteopaat raadplegen voor je problemen. In sommige gevallen werken deze ook prima samen met elkaar. Jouw herstel gaat immers voor alles nietwaar? Ook hoef je in principe niet bang te zijn voor een osteopathiebehandeling. Buiten de handen van de osteopaat, komt er verder geen additionele instrumenten aan te pas.

Osteopaat in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Osteopaat Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Osteopaat Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Osteopaat Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Osteopaat Eindhoven
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur