Osteopaat Leiden

Voor o.a. Leiden

vrijgezellenfeest.jpg

Osteopaat Leiden

Ben je op zoek naar osteopaat Leiden? Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een passend adres voor osteopathie Leiden. De osteopathie kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten. De grondlegger voor de osteopathie is de heer A.T. Still. Zijn gedachtegoed is dat het lichaam beter functioneert naarmate de beweeglijkheid gestimuleerd wordt. Het succes van de osteopathie staat of valt dan ook bij de beweeglijkheid en de bevordering hiervan van het lichaam. Je klacht wordt dus niet separaat behandeld, maar als als geheel bekeken en vanuit het geheel beïnvloed. Wil je een Osteopaat in Leiden vinden bij jou in de buurt? Bekijk dan onderstaande informatie. Hopelijk kunnen we je zo helpen met een eerste stap.

Osteopaat Leiden

Osteopaat in Leiden of omgeving

Een bezoek aan de osteopaat kan leiden tot positieve effecten voor je gezondheid. Wij helpen je daarom graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) )
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Leiden of omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Osteopathie en de opkomst

Ondanks dat de osteopathie sinds 1874 bestaat, kent het pas zijn oorsprong in Nederland sinds 1985. Dat is het jaar dat de eerste osteopaten zich vestigden ons land. Twee jaar later werd werd de officiële vereniging voor osteopaten opgericht en de laatste tien jaar raakt osteopathie dan ook steeds meer en meer bekend. Osteopathie is dan ook een relatief jong begrip in Nederland. Maar, wat voor achtergrond hebben osteopaten dan precies vraag je je wellicht af. In Nederland hebben osteopaten vaak een medische achtergrond. Dit is dan fysiotherapie of een algemene artsenopleiding. Het is dus mogelijk dat een osteopaat in Leiden zijn oorsprong kent bij het LUMC. Met uitgebreide praktische kennis van onder andere de neurologie en fysiologie zal de osteopaat je dan ook benaderen, onderzoeken en je helpen bij je klachten. Een osteopathiebehandeling is een behandeling die volledig wordt toegepast met de handen van de osteopaat. Er komt verder geen apparatuur of medicijnen bij kijken. Er wordt dan ook vaak een Osteopaat in Leiden gezocht als klachten hardnekkig blijven te zijn en/of meerdere traditionele methodes niet blijven te werken. Ook bij veel onbegrepen klachten komen mensen uit bij Osteopathie Leiden. Goede voorbeelden hiervan zijn chronische vermoeidheid of PDS. Ook kan osteopathie eventueel helpen bij klachten met kinderen en baby’s. Het kan in ieder geval altijd de moeite waard zijn om een osteopaat raad te plegen. Bij een intake met de osteopaat kan je samen bepalen of osteopathie potentieel van dienst kan zijn of niet.

Osteopaat in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Osteopaat Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Osteopaat Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Osteopaat Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Osteopaat Eindhoven
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Osteopaat Leiden

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur