Voetreflexmassage Rotterdam

Voor o.a. Rotterdam

vrijgezellenfeest.jpg

Voetreflexmassage Rotterdam

De voetreflexmassage is een van de populaire behandelmethodes binnen de alternatieve geneeswijzen. De behandeling is in beginsel aangenaam en ontspannend. Zoals bij een traditionele massage kan je heerlijk wegdoezelen en genieten van de voetreflexmassage. Alleen om deze reden is het een goede reden voor vele mensen om een voetreflexmassage te ondergaan. Maar, er is veel meer. De ideologie van de voetreflexmassage staat in lijn met die van alternatieve methodes. Namelijk dat je lichaam als geheel in balans moet zijn. Indien je je niet goed voelt, niet lekker in je vel zit of zelfs fysieke klachten hebt zoals hoofdpijn of buikpijn, dan heeft dat als oorzaak dat er beknellingen of knopen in je lichaam zitten. Je gehele lichaam is via je voeten toegankelijk. Door middel van het drukken op de juiste punten van je voeten, kan je al deze (cruciale) punten bereiken in je lichaam. Deze bijzondere methode zou er zo voor kunnen zorgen dat mogelijke blokkades worden weggenomen. Terwijl jij dus lekker geniet van je voetreflexmassage, worden er mogelijk veel grotere problemen op korte en lange termijn opgelost. Ben jij dan ook geïnteresseerd geraakt in de mogelijk positieve werking van de voetreflexmassage en wil jij graag meer weten of zelf een massage ondergaan? Bekijk dan via onderstaande mogelijkheden opties bij jou in de buurt.

Voetreflexmassage Rotterdam

Voetreflexoloog in Rotterdam of omgeving

Naast de mogelijke positieve effecten voor je gezondheid, is het bezoek aan een voetreflexoloog ook een bijzonder aangename ervaring. Wij helpen je graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Bond van Europese Reflexologen (BER))
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Rotterdam of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

Voetreflexmassage voor ieder mens anders

Sommige mensen geven dan ook aan dat ze zich een ander mens voelen na de behandeling. Alsof een last van hun schouder valt. En dat is ook het doel van de voetreflexmassage. Je lichaam moet namelijk in staat zijn goed de energie te transporteren en te geleiden waardoor jij als mens goed kan functioneren. Hierdoor zouden aandoeningen en kwaaltjes automatisch minder kans krijgen om schade aan te richten. De kracht van een mens zit dus misschien wel echt van binnen. Een voetreflexmassage zou verder geschikt zijn voor iedereen, man en vrouw, jong en oud. De behandelmethode is vooral populair bij baby’s en jongen kinderen. Dit omdat zij zich niet kunnen uiten en aangeven wat het probleem is. Door gebruik te maken van voetreflexmassage zou dit probleem kunnen worden opgespoord met de handen en opgelost. Je kan je goed voorstellen dat als een baby blijft huilen en niet kan praten, dat dit veel frustratie bij de ouders kan opwekken. Voetreflexmassage een interessante overweging!

Voetreflexmassage in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Voetreflexmassage Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Voetreflexmassage Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Voetreflexmassage Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Voetreflexmassage Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Voetreflexmassage Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Voetreflexmassage Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur