Voetreflexmassage Eindhoven

Voor o.a. Eindhoven

vrijgezellenfeest.jpg

Voetreflexmassage Eindhoven

Ben je op zoek naar voetreflexmassage Eindhoven? Heb je positieve dingen gehoord en wil je weten wat een praktijk voor voetreflexmassage in Eindhoven voor jou als persoon kan betekenen? Via deze pagina helpen we je graag op weg bij het vinden van een voetreflexoloog bij jou in de buurt. Het maakt dus niet uit of je in Gestel, Strijp, Woensel, Tongelre Stratum of het Centrum van Eindhoven gevestigd bent. De voetreflexmassage bouwt op de ideologie dat het lichaam uit energiebanen bestaat. En dat elke klacht van een persoon inherent is aan een verstoorde energiebaan. Omdat via onze voeten al deze energiebanen aan te spreken zouden zijn, zou men door middel van voetreflexmassage deze zogenaamde energiebanen kunnen aanspreken en herstellen. Dit wordt gedaan met speciale vinger- en handtechnieken. Als je een voetreflexmassage in Eindhoven ondergaat, schijnt de voetreflexoloog precies wat hij of zij moet doen om deze energiebanen te herstellen. Een proces en behandeling die niet alleen erg bijzonder is, maar ook bijzonder kalmerend.  Je lichaam zou verder weer nieuwe energie krijgen, waardoor je je weer beter voelt. Kijk snel verder op deze pagina voor mogelijkheden bij jou in de regio.

Voetreflexmassage Eindhoven

Voetreflexoloog in Eindhoven of omgeving

Naast de mogelijke positieve effecten voor je gezondheid, is het bezoek aan een voetreflexoloog ook een bijzonder aangename ervaring. Wij helpen je graag op weg met het vinden van een passende therapeut die beschikt over voldoende beschikbaarheid:

- voorkom lange wachtrijen
- we koppelen u enkel aan een therapeut die is aangesloten bij de betreffende beroepsvereniging (Bond van Europese Reflexologen (BER))
- onze service is gratis
- geen gevoelige privacy problematiek: we vragen u niet om uw klachten/reden van het aanstaande bezoek. Ook verwijderen we uw contactgegevens na 3 maanden (zie onze privacy statement).

Indien u onderstaand contactformulier in zou willen vullen, brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een therapeut in Eindhoven of directe omgeving. Met deze therapeut kunt u dan rechtstreeks de reden van uw mogelijke bezoek bespreken en bekijken of u tot een daadwerkelijk bezoek zult overgaan.

Stel uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarin hoe zorgvuldig we omgaan met privacy.

De historie van voetreflexmassage

De voetreflexmassage kent een lange historie die zich uitstrekt tot vele culturen en jaren en tot wel duizenden jaren terug gaat. Voordat het in 1966 naar Europa kwam en zich manifesteerde als de voetreflexmassage die wij vandaag de dag kennen, was de voetreflexmassage op vele manieren en vormen al in gebruik bij culturen in India en Egypte. Een voetreflexmassage wordt dan ook snel aangeraden door mensen die het al ondergaan hebben. Om echt te weten wat een voetreflexmassage doet, zal het toch echt zelf ervaren moeten worden. Afhankelijk van de eventuele klachten die je ook hebt, kan je dan zelf naderhand bepalen of de voetreflexmassage prettig en vooral nuttig was voor jou al persoon. In de dagen erna merken de meeste mensen al direct verschil. Er kan dus relatief snel bepaald worden of de behandeling effectief is of niet.

Voetreflexmassage in diverse regio's

Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Voetreflexmassage Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Voetreflexmassage Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Voetreflexmassage Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Voetreflexmassage Leiden
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Voetreflexmassage Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Oirschot:                               Voetreflexmassage Tilburg

NOGGEZONDER.NL
Nog gezonder

Noggezonder.nl

Noggezonder.nl van chiropractor, voetreflexmassage, acupunctuur tot osteopaat.

NL: www.noggezonder.nl

Onze voordelen

  • Diverse opties bij u in de regio
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de praktijk

Snel naar

  • Voetreflexmassage
  • Chiropractor
  • Osteopaat
  • Acupunctuur